Saturday, March 21, 2009

IERFAN BERCANDA DI KOLAM


Pertamanya maaf sebab tidak sempat untuk mengemaskini blog hampir 2 hari. Ini adalah kerana kesibukan untuk study PTK. Jadi tak ada mood untuk kemaskini blog.

Hari sebelum exam PTK diadakan iaitu pada 18 Mac 2009 ( Rabu ), saya beri peluang kepada Ierfan untuk bercanda kat kolam renang, Ierfan memang sangat suka main air, tapi masa tidak mengizinkan untuk bawa dia ke kolam. Jadi nak dijadikan cerita, sebab keesokan harinya, Ierfan akan tinggal kat rumah, memandangkan kami akan exam PTK, jadi kami bagi peluang kat dia untuk mandi dalam kolam. Hampir sejam juga dia berendam, mcm-mcm aksi dia buat, sampai biru bibir, mata pun dah merah. Mungkin puas tu kot....Lepas solat Maghrib dia tidur sampai jam 7.30 pagi baru dia jaga. Mungkin sebab kepenatan tu.

Apapun, kami mengharapkan Ierfan akan puas dan seronok dengan aktiviti dia, dan mudah-mudahan PTK yang kami telah lalui ini akan berhasil dengan najah yang baik. Insyaallah.

0 comments:

 

Labels

About This Blog

Labels

Labels

Labels